Varför lyckas vi inte genomföra strategin?

8 april, 2019

Idag misslyckas sju av tio strategier. Det är inte så konstigt när statistiken visar att 95% av medarbetarna inte förstår hur de ska kunna leverera mot strategin i vardagen. Vad är det då som gör att vi ständigt skapar strategidokument men oftast missar att visualisera hur alla delar hänger ihop? Varför glömmer vi alltför ofta att ge alla i verksamheten rätt förutsättningar att realisera strategin? Detta är några av de frågeställningar vi belyser under detta seminarium hos oss på Frontit.
Välkommen till ett inspirerande seminarium där vi tittar på nuläget och vilka utmaningar vi står inför. Du blir guidad igenom de viktigaste framgångsfaktorerna för att din strategi ska bli verklighet. Vi belyser hur du effektfullt kan visualisera strategin och hur du kan ta strategin till hjälp för att göra rätt saker och prioriteringar. Vidare går vi igenom hur du arbetar aktivt med förändringsledning och kommunikation i verksamheten för att få alla med sig i strategigenomförandet.
Strategier kan realiseras på många olika sätt och på detta seminarium ger vi dig förslag på metoder för att lyckas ta fram en ny strategi eller revidera eller analysera en befintlig. Det är hög tid för oss alla att bli framgångsrika med strategigenomförandet.


Seminariets talare

Talare är Maria Kleringer och Peter Bäversten, konsulter med lång erfarenhet av strategiskt arbete och portföljstyrning.
 

 

Presentation från seminariet:

 
Vill du säkra att du får inbjudan till våra seminarier?
Signa up här!
 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post