Webbinarium: Agil revolution startar i toppen

18 november, 2020

Vad är det som krävs för att få till en omställning av kultur, ledarskap, strategi och budgetprocesser som ger en sammanhängande agil organisation med förutsättningar att förnya sig och överleva?
Vi sände vårt populära seminarium om den agila omställningen i ett digitalt format. För att lyckats vara långsiktigt konkurrenskraftiga fokuserar många organisationer på snabbare leveranser, ökad anpassningsförmåga och bättre kvalitet. För att uppnå detta arbetar organisationerna aktivt med att ställa om till ett agilt arbetssätt. Men denna omställning fastnar ofta som ett metodinförande på IT eller utvecklingsavdelningen.

Vi på Frontit får ofta förtroendet att komma in och hjälpa våra kunder med just dessa frågeställningar. Nu vill vi dela med oss av de kunskaper och erfarenheter vi har samlat på oss runt detta högaktuella ämne – omställningen till det agila företaget. Under webbinariet kommer vi dela med oss av konkreta erfarenheter hur arbetet kan bedrivas. Vilka är de vanligaste utmaningarna? Vad krävs för man ska lyckas?

Presentationsmaterial från webbinariet

Talare: Kristina Rosén och Joel Ståhl är konsulter på Frontit. De har båda stor erfarenhet av agila omställningar och arbetar med att leda agila transformationer.
Målgrupp: Webbinariet riktar sig till dig som leder eller arbetar med dessa frågor och vill få ökad kunskap samt inspiration.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post