Webbinarium: Återstarten – vägen till det nya normala

2 juni, 2020

Funderar du på vad din organisation behöver göra för att komma stärkta ur Corona-krisen och hitta ett nytt normalläge? 17/6 sände vi vårt femte webbinarium i serien Framgångsrik Förändring. Denna gång fick vi lyssna på Erika Granberg och Peter Bäversten som talade om vikten av att återta fokus på strategiarbete trots att vi är mitt i krisen.
Att det strategiska arbetet får stå tillbaka när man befinner sig mitt i en kris är naturligt. Men när den akuta situationen har hanterats och läget blir mer och mer under kontroll är det viktigt att höja blicken och återstarta strategiarbetet för att hitta vägen till det nya normala. Pandemin har ökat mångas förmåga att vara snabba och responsiva och har skapat nya, mer digitala och snabbrörliga sätt att driva verksamheter. Det gäller att behålla det som fungerar och förbereda sig för det som ligger framför. Annars finns risk att bli offer för krisens svängningar och stå oförberedd till skillnad från dem som vidtagit åtgärder. Under webbinariet delar vi med oss av kunskap och ger inspiration till hur ni kan bädda för en ny vardag genom att arbeta aktivt med strategi och styrning för att stå bättre rustade i en osäker värld under snabb och ständig förändring.


Talare: Erika Granberg och Peter Bäversten arbetar som konsulter på Frontit med fokus på strategiutveckling, ledarskap och förändring. De har stor erfarenhet av att hjälpa organisationer att ta fram och förverkliga strategier genom att kombinera beprövade metoder med egen erfarenhet.
Målgrupp: Webbinariet riktar sig till dig som är chef eller ledare och som vill ha inspiration och tips kring hur er organisation kan förbereda sig för att komma stärkt ur Corona-krisen.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post