Webbinarium: Framtidens konkurrenskraftiga arbetsplats!

18 mars, 2021

Många företag och verksamheter står inför samma utmaningar och funderingar idag. Hur kommer det framtida kontoret se ut och vad kommer det användas till? Varför ska vi förändra något, är det inte bra som det är?
I webbianriet delar flera av våra erfarna konsulter inom förändringsledning och arbetsplatstransformation med sig av sina erfarenheter kring hur man kan använda en kontorsförändring som ett strategiskt verktyg. Detta för att förstärka och möjliggöra för mer effektiva och förändrade arbetssätt samt förstärka den kultur och det klimat som man önskar. Vi berör också andra konsekvenser av en sådan förändring så som krav på ett förändrat ledarskap och en teknik som stödjer det nya arbetssättet.

Talare: Jessica Alenbring har gedigen erfarenhet som chef och ledare inom stora internationella bolag såsom Ikea, till mindre börsnoterade bolag. Jessica har som konsult erfarenhet av både förändringsledning och projektledning inom detta område​. Johan Dietmann är en erfaren chef och förändringsledare, Johan har genomfört ett stort antal arbetsplatstransformationer med både teknik, arbetsmiljö och människa i fokus. Toni Sigmundsson är konsult och rådgivare inom strategisk styrning som hjälper verksamheter att leverera framtida värde, speciellt genom att leda innovation och digital transformation.Toni har varit både ansvarig och bollplank för tekniskt stöd vid arbetsplats-transformationer hos våra kunder. Åsa Rickardsson är konsult på Frontit med lång erfarenhet inom kommunikation och ledarskap, Åsa har de senaste åren hjälpt organisationer att utveckla arbetssätt och den fysiska arbetsplatsen.

Målgrupp: Webbinariet riktar sig till dig som leder eller arbetar med dessa frågor och vill få ökad kunskap samt inspiration.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post