Sommarinspiration – Nycklar till effektiv digitalisering

Sommarinspiration

Även denna sommar bjuder vi varje onsdag på möjligheten att ta del av kunskap från hängmattan. Denna vecka delar vi webbinariet- Nycklar till effektiv digitalisering. Digitaliseringen är avgörande för vår förmåga att möta kunders, medborgares och medarbetares behov av en framtidssäkrad verksamhet. Många organisationer vi möter fastnar dock i genomförandet av sina strategier och handlingsplaner, och når inte hela vägen fram till genomförd förändring och uppnådd verksamhetsnytta.

 

Är det fel på planerna? Eller saknas förmågan? Hur kan verksamheten får rätt effekt av digitaliseringen och öka takten i verksamhetsutveckling med stöd av digital teknik? Frontits konsulter belyser utmaningarna och ger konkreta tips på nästa steg i resan mot att göra digitaliseringen till en naturlig del i verksamheten.

 

Talare: Hanna Lövinder är konsult på Frontit och har lång erfarenhet som ledare i både projekt, förändringsarbete och förvaltning. Hanna har ofta ansvarat för och drivit arbetet med att utveckla och förankra verksamhetsprocesser och arbetssätt. Åsa Andersson är konsult på Frontit med erfarenhet av att leda digitalisering från rollen som verksamhetschef såväl som it-chef och har många års erfarenhet av att stärka och utveckla verksamheters innovationskraft, digitaliseringsförmåga och tillväxt.

Se inspelningen nedan

Spela videoklipp

Anmäl dig redan nu till höstens första webbinarium 5/9 – Hur blir hållbarhet en del av affären? 

Registrera dig här