Linda Roos,
projektledare och verksamhetsutvecklare

”Jag älskar att jobba med förändring, lösa problem och bidra till att något blir bättre”

I ett soligt Norrköping möter vi projektledaren och verksamhetsutvecklaren Linda Roos. Hon började på Frontit i fjol efter att ha arbetat flera år inom industrin och som konsult på ett techbolag. Hon hade höga förväntningar när hon började i höstas – och de har alla infriats. Nu är hon mitt i ett spännande uppdrag där hon hjälper en verksamhet att ta första stegen på sin digitaliseringsresa genom kartläggning av vad som behöver göras och anpassning av arbetssätt.

 

Linda är civilekonom med inriktning på supply chain management från Umeå Universitet och har mångårig erfarenhet från industrin, främst i Östergötland.

" Jag visste att det fanns många erfarna och duktiga personer här och har haft span på Frontit ett bra tag. Jag kommer senast från ett stort konsultbolag och lockades av att bli del av en starkare gemenskap där man får större möjligheter att påverka, säger Linda. "

Den första tiden på Frontit beskriver Linda som väldigt positiv och välkomnande. Med facit i hand hade bytet av jobb inte kunnat bi bättre.

 

" Jag har nog aldrig känt mig så välkommen och eftertraktad på ett bolag som här. Alla är väldigt glada och öppna och atmosfären är tillåtande. Jag känner mig sedd, fortsätter Linda. "

I sitt nuvarande uppdrag är Linda projektledare och verksamhetsutvecklare på ett industriföretag i Östergötland. Hon hjälper en del av verksamheten att påbörja sin digitaliseringsresa och anpassa arbetssätten till en ny verklighet.

" Vi är just klara med förstudien och har kartlagt alla utmaningar. Nu står vi inför nästa steg där det handlar om att börja arbeta på nya sätt. Som i alla förändringsprojekt handlar det om att få med sig människorna på resan, konstaterar Linda.."

Trots att hon är relativt ny på Frontit upplever Linda att hon har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. På kontoret finns även erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap vilket skapar både förutsättningar för kompetensutveckling och trygghet.

" Jag älskar att jobba med förändring, lösa problem och bidra till att något blir bättre. Jag är dessutom omgiven av personer som brinner för samma saker som jag själv. Det är både inspirerande och utvecklande, avslutar Linda. "

Läs om våra medarbetare