Nästa webbinarium: Digitaliseringsresan – från analoga till elektroniska underskrifter 6/10

16 september, 2021
Välkommen till webbinariet Digitaliseringsresan – från analoga till elektroniska underskrifter 6/10 Står er organisation inför att börja skriva under elektroniskt istället för analogt? Tycker ni att det är svårt att få en överblick av vad digitala underskrifter är, hur det fungerar, vilka krav som ställs och vad det skulle innebära för er vid ett införande?

Välkommen till webbinariet Digitaliseringsresan – från analoga till elektroniska underskrifter den 6/10.

Står er organisation inför att börja skriva under elektroniskt istället för analogt? Tycker ni att det är svårt att få en överblick av vad digitala underskrifter är, hur det fungerar, vilka krav som ställs och vad det skulle innebära för er vid ett införande?

Många organisationer, både inom privat och offentlig sektor står inför stora digitala transformationer där elektroniska underskrifter är en del, eller bör vara en del av digitaliseringen. Idag har den tekniska utvecklingen kommit så långt att en digital underskrift är lika juridiskt giltig som en analog underskrift och antalet leverantörer på marknaden blir allt fler. Samtidigt kan krav och rekommendationer på e-underskrifter ibland kännas som en djungel och vara svåra att förstå, vem ska man lyssna på?

Våra erfarna konsulter Malin Björnholdt och Erik Mattsson delar sina erfarenheter inom detta område. Läs mer och anmäl dig här.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post