Webbinarium: Projektledning i agila miljöer

15 februari, 2024

Idag står vi inför utmaningen att anpassa oss till en värld som ständigt förändras. I detta webbinarium delar vår erfarna konsult Jenny Engberg sina erfarenheter av att gå från att leda traditionella projekt till att projektleda i agila miljöer. Vilka superkrafter behövs egentligen för att leda i agila miljöer? Vi tittar på projektledarrollen och identifierar vad vi ska börja göra för att vara smidiga, effektiva och hållbara som ledare.

 

Vi utforskar vägen till en agil framtid och ta reda på hur du kan använda projektledningsförmågor och göra dessa till superkrafter.

 

Föreläsare:
Jenny Engberg är en av Frontits PROSCI-certifierade förändringsledare, tillika SAFe® Practice Consultant (SPC). Hon har stor erfarenhet av att arbeta med teamutveckling och att leda i förändring med en bakgrund som chef och IT-arkitekt. Jenny arbetar gärna med att implementera nya lösningar och förändrade arbetssätt. Jenny har arbetat brett och har en bakgrund som chef, produktägare, scrum master och projektledare.

 

Målgrupp: Webbinariet är riktat till dig som leder eller arbetar i en projektgrupp samt till dig som driver utveckling i verksamheter och vill veta mer om projektledning i agila miljöer.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post