Förändringsledning där människor vill, kan och vågar

Förändringsledning

Tillsammans får vi förändring att fungera

Förändringsledning handlar om att leda människor genom förändringar. Målet är att ge alla som berörs rätt förutsättningar att hantera, acceptera samt engageras i förändringen så att de känner sig redo att möta en okänd framtid, börja arbeta på ett nytt sätt och bidra till att förändringen lyckas.

 

Våra förändringsledare driver förändringen tillsammans med er

På Frontit arbetar erfarna förändringsledare som kan hjälpa er att driva både stora och komplexa förändringar på ett strukturerat sätt och med hjälp av beprövade metoder. Vi arbetar alltid med medarbetarna i fokus och ser till att de mår bra, är motiverade och vill engagera sig i förändringen. Vi lägger stor vikt vid involvering och tydlighet så att alla som berörs förstår varför en förändring görs och vad den innebär.  

 

Vi hjälper er att bygga er egen förmåga att leda i förändring

Med dagens höga förändringstryck behöver nästan alla ledare och chefer även själva agera förändringsledare i perioder. Dock upplever många att de saknar verktyg och kunskap som skapar trygga och engagerade medarbetare som vill, kan och vågar bidra till ett framgångsrikt och bestående resultat. Med rådgivning, coachning, utbildningar och inspirationsworkshops hjälper vi era chefer, ledare och stödfunktioner att bygga sin egen förmåga att hantera förändringar.

 

Beprövade metoder

Vi har en verktygslåda av både projektmetoder och ledarskapsnära metoder där vi använder det som passar er situation bäst. Några exempel på metoder som vi har stor erfarenhet av att använda i våra uppdrag är Förändringens Fyra rum, SCARF, Tim Knosters Model, ADKAR och Kotters 8 steg till förändring.

 

Inspelade och kostnadsfria webbinarier

Artiklar

kontaktperson

Josefine Berglund