Framtidens arbetsplats – nu är den här

Många av våra arbetsplatser har fått ett betydande inslag av distansarbete efter pandemin. Dessutom har digitaliseringstakten ökat för att möta de nya behoven. I det nya normala har vi en stor blandning av arbete på distans och på plats, hybridarbete.
Massor av frågor ställs nu på sin spets; hur mycket ska vi få jobba på distans, när kommer vi vara på arbetsplatsen, vad ska vi ha vår arbetsplats till, hur ska våra ledare agera, har vi råd med dessa stora lokaler om de inte används, hur bibehåller vi vår kultur, hur attraherar och behåller vi personal, hur säkerställer vi att vi tar hand om kundens behov, hur behöver vår digitala miljö anpassas…. Ja frågorna är många, och flera organisationer jobbar nu aktivt med dessa frågor.
 
Vår arbetsplats har blivit en aktuell och strategisk fråga och det är nu vi måste agera. Just nu sker en kontorsrevolution!

Säkra att arbetsplatsen stöttar din verksamhet i den nya verkligheten

Som i alla förändringar handlar förändringen av arbetsplatsen om människorna. När de mår bra, deltar och engagerar sig skapas en drivkraft i rätt riktning. Vi har stor erfarenhet av att agera i hela denna process; att ta fram strategier, definiera framtida behov, leda organisationer genom förändring med hela bredden från kultur till lokal och teknik.
 
Det är dags att ta tag i frågan på allvar och säkra att din arbetsplats stöttar din verksamhet i vår nya verklighet. Det är dags att anpassa din arbetsplats och ditt ledarskap i en hybridvärld. Vi stöttar just nu ett flertal organisationer i alla olika delar av omställningen. Det gör oss till en trygg partner längs hela er förändringsresa.

Det nya aktivitetsbaserade kontoret

Örebro kommun skulle sammanföra fyra förvaltningar med totalt 350 medarbetare och samtidigt flytta in dem i nya lokaler. Man passade då också på att införa en aktivitetsbaserad kontorslösning, understödd av olika nya digitaliserade lösningar. Frontit ledde projektet från start till mål.
Josefine Berglund.
Kontakta Josefine för mer information

Josefine

Berglund

Kund-och säljansvarig/ Konsult